På vej mod udfrielse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pilgrimme fra Andhra Pradesh foran Brihadishwar-templet i Thanjavur, Tamil Nadu

Reklamer

2 comments

 1. Paul Hartvigson

  Glædeligt Solhverv. I tilfælde af du har glemt det. Vi har en effektiv “omgangsmarkør” i dette vort spil (ledende mod Matador?)

  Tillykke med at du fik viklet dig ud af Nordindien – det lød som en halvhård landing for en månedsiden efter en lucky streak. Godt du overlevede at du krydsede dit fantasmiske selv i Madras for 10 år siden på ved ned(enom og hjem). Det læstes som noget ud af et/flere Schmidt-Madsen-scenarie/r. (a karmic solitaire for 4-6 personae).

  Da kommer jeg til at tænke på citatet “be nice to those you meet on your way up, because you’re going to meet them on the way down”. Hvordan oversættes det til et Karma-orienteret spil?

  Faldgruber: sjov med de render langs husene. Hvem var det der havde været der (eller et andet sted) i regntiden og faldt i dem. Hvad man vel let gør når de er dækket af snavset vand.

  Du har materiale nok – og det er også kun godt at generere projekt-ideer for andre.

  • Jacob

   Jo tak, det havde jeg ganske rigtigt glemt. Hernede er nat og dag vist mere eller mindre lige lange året rundt, og dagtemperaturen synes også at ligge nogenlunde stabilt på omkring de tredive.

   Apropos rendegravene så var de endnu mere interessante i den gamle by i Bikaner hvor kasteløse kvinder flokkedes om dem som fluer. Årsagen viste sig at være at vandet flød ned fra guldsmedekvarteret med bittesmå skinnende partikler pakket ind i mudder og møg. Med en si og en næseklemme kunne kvinderne fiske 3-400 rupees guldstøv op ad de åbne kloaker på en formiddag.

   Hvad der flød ned steg således op igen, og guldsmedene måtte i sidste ende købe deres egen skødesløshed tilbage.

Instant Karma

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s